Followers

Wednesday, 11 December 2013

BEDAK ARAB KOKURY ORIGINAL : RUNCIT DAN BORONG TERMURAH DI PASARAN

Bedak Arab Kokuryu Original Mesir

Azie nak perkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab. Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 Arab..Perempuan Arab suke taw pakai bedak ni. Bedak ni mudah jer nak pakai,bererapa minit jer pakai,kulit kita akan kelihatan gebu,berseri,cun dan yang penting terasa ringan di muka(tidak melekit langsung).

Bagi wanita2 yang tercari-cari bedak compact yang sesuai atau nak tukar yang baru,bolehla cuba Bedak Arab ni.Confrm puas hati:)
Stok sangat2 limited taw,dah banyak kali sy restok tetap habis licin,so sape2 yang berminat cepat2 order ea.



     Red Case (50g)
           Pilihan Warna (Dari Paling Cerah ke semakin gelap) :

1) cherry pink : putih cerah & nampak pink2 (zizie ezzete

 2) roshelle : utk kulit cerah (sofea Jane)

 3) Cherry : putih sederhana cerah n mahu nampak pink2 (Diana Danielle)

4) Russet : kulit Sederhana /natural (Rozita Che Wan)

 5) Orange Blush : kulit sederaha Cerah (kuning langsat) (fasha sandha / siti nurhaliza)
   PRICE : 
RM55
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5
 White Case (25g)
  Pilihan Warna (Dari Paling Cerah ke semakin gelap) :
1) Russet : kulit Sederhana /natural (Rozita Che Wan)
2) Orange Blush : kulit sederaha Cerah (kuning langsat) (fasha sandha / siti nurhaliza)
3) Puggy Pink : Kulit Sederhana Cerah (Ziana Zain)
Jade : Concealer

     PRICE : 
 rm45
Free postage semenanjung !!!
Free Sponge...
Sabah / Sarawak add RM5


Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..

Keistimewaan ???
~ mengikut aliran darah
~ kemas dan sekata
~ tidak menghitam dan menggelapkan kulit
~ sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik) 
~ tidak melekat pada tisu @ tudung
~ mengecutkan jerwat
~ tidak berminyak dan ringan
~ tahan selama 8 jam
~ suci dan halal utk di bawa solat
~ mempunyai uv protection


Cara Pakai :

jika anda tidak basahkan sponge, maka alas bedak tersebut tidak lekat di permukaan sponge.. kenapa? ini kerana bedak ini 3 in 1 (mouisturizer, foundation & alas bedak)

1. basahkan sponge terlebih dahulu
2. kemudian perah

3. baru apply dekat muka seperti biasa (apply kalau boleh tipis sekali sapu, tak perlu sapu banyak kali macam pakai compact powder biasa sebabnye bedak akan meresap terus ke kulit muka & akan berubah mengikut aliran darah anda.. nanti muka macam patung kalau apply tebal2 hehe)

sponge tu kalau boleh (lepas guna) keringkan & tak perlu simpan di dalam bekas untuk mengelakkan bau yang kurang menyenangkan

btw kalau sponge dah kotor, boleh basuh sponge tersebut sehingga bersih, keringkan & boleh guna balik sponge tersebut :)


ni antara testimoni/ feedback bedak arab
majoriti sume yg positif oke!.. =D
nak lg yg ckp leh kecutkan jerawat, terbukti!!!!
sy pun sama, jerawat period alhamdulillah surut aje..

TESTIMONI SEBENAR BEDAK ARAB
"Ini testimoni saya sendiri menggunakan bedak arab semasa Dinner Syarikat (MMFSB). Tidak perlu bedak yg mahal2 mekap saya tak luntur sehingga akhir dinner."

CREDIT TO KAK NOORMALA



customer yg sgt2 berpuas hati dengan Bedak Arab Kokuryu:
Kulit tampak lebih flawless, parut2 jerawat x nampak daa, cuma tinggal pimples yg baru je...
heee tak lama lagi pimples pun boleh kecut dgn bedak arab ni, mkn pula dgn Vita C, mmg best lah!
 








PRICE :
50g =  rm55
25g = RM45
Free postage semenanjung !!!
free original sponge kokuryu
Sabah / Sarawak add RM5
Hg Borong SILA PM SAYA K,.
* free original sponge

 
 

No comments:

Post a Comment